Laatste nieuws

Doel

Cultifest is voor het eerst in 2013 georganiseerd om de verschillende culturele rijkdommen in Nederland bijeen te brengen. De deelnemers, bezoekers en landen die aan het festival deelnemen worden breed cultureel vertegenwoordigd tijdens het festival door de verschillende stichtingen, verenigingen en bedrijven. De wortels van de deelnemers liggen diep in Azie, Afrika, Europa en het Midden- Oosten.

Doel

Het doel van CultiFest is het samen brengen van diverse etnische achtergronden en organisaties. CultiFest fungeert hierbij als een brug en een stimulans om de handelsbetrekkingen tussen de verschillende deelnemers en de deelnemende organisaties te bevorderen. CultiFest richt zich tevens op het versterken van solidariteitsbanden tussen de Nederlanders en de Medelanders op sociaal en cultureel vlak.

Dit is dan ook een unieke kans voor bedrijven om kennis te maken met de nieuwe potentiële afnemers. CultiFest zal als een poort fungeren voor nieuwe markten en kansen. Potentiële afnemers zullen de betrokkenheid in hun cultuur en herkomst waarderen en zich meer verbonden voelen met de aanwezige organisaties. Naast het genereren van omzet is het mogelijk om naamsbekendheid te realiseren onder de verschillende culturen die Nederland rijk is.

Scroll To Top